image1

Strict Standards: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /www/wwwroot/tomaarhidjakon.ffst.hr/templates/coverlineblue/index.php on line 149

Strict Standards: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /www/wwwroot/tomaarhidjakon.ffst.hr/libraries/cms/application/site.php on line 272
image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7 image8 image9 image10 image11 image12 image13 image14 image15 image16 image17 image18 image19 image20 image21 image22 image23 image24 image25 image26 image27 image28 image29 image30

POZIV na sudjelovanje u zadarskim XVI. "Danima povijesti"

Kolegice i kolege,

objavljujemo poziv Udruge studenata povijesti ISHA Zadar na sudjelovanje u zadarskim XVI. "Danima povijesti". Održavaju se od 26. do 28. travnja 2023. na Odjelu za povijest Sveučilišta u Zadru, s temom: "Religija i sukobi kroz povijest", a podijeljenom u četiri radionice: 1. RELIGIJA I POLITIČKI SUKOBI, 2. JEDNA VJERA - VIŠE DOGMI, 3. VJERSKA DISKRIMINACIJA - NEKADA I DANAS, 4. NAČINI PROVOĐENJA VJERSKOG NASILJA.

Na "Dane povijesti" maksimalno je pozvano dvoje sudionica/sudionika iz Udruge studenata povijesti "Toma Arhiđakon", a svi koji su zainteresirani i već imaju spremnu temu izlaganja trebaju odgovoriti na ovaj poziv na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 12. veljače 2023. (s informacijama o: imenu/imenima izlagača, e-mail adresom/adresama te naslovom teme koja bi bila izlagana - moguće je prijaviti i izlaganje u paru).

Svim studentima-sudionicima smještaj u Zadru je osiguran!

Svi koji su zainteresirani za sudjelovanje u nekoj od navedenih radionica, a imaju poteškoća s izborom teme izlaganja, mogu se obratiti voditeljima radionica putem e-maila adresa:

1. RELIGIJA I POLITIČKI SUKOBI: Toni Matković - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

2. JEDNA VJERA - VIŠE DOGMI: Valentina Marjanović - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

3. VJERSKA DISKRIMINACIJA - NEKADA I DANA: Jakov Spahija - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

4. NAČINI PROVOĐENJA VJERSKOG NASILJA: Fabijan Božić - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Veselimo se Vašem odazivu!

Udruga studenata povijesti "Toma Arhiđakon" - ISHA Split

© 2024.  Udruga studenata povijesti "Toma Arhiđakon" - ISHA Split. Sva prava pridržana.                  Webmaster: Martina Bašić, mag.ing.comp.